Tunjuk perasaan di Indonesia, mungkin ada sniper upahan
Monyet ditembak hanya kerana tak sebut baby sayang, ramai kecam
Sejarah Kesultanan Pahang, ada kaitan dengan Sultan Mahmud mangkat dijulang
Feminisme, dan 4 lagi asas ideologi popular yang korang kena tahu
Dua misil dihalakan ke Mekah, cubaan untuk membunuh orang Islam?

Isu Semasa

ISU SEMASADISUKAI RAMAI

POLITIK

POLITIKDISUKAI RAMAI

bahagian sosial

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on skype
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Ikuti kami melalui email

Dapatkan artikel terbaru

Twitter

Rindu nak dapat kad raya?

Kami boleh hantar kepada anda, tapi dengan satu syarat:

Kongsikan #petuasahur anda dgn orang lain, ye la benda baik jangan simpan sendiri.. Ikuti thread untuk info lanjut.

Kesian lelaki, kalau mengadu orang kata manja. Akhirnya meletup macam botol coca cola yang digoncang.

Bagaimana kita boleh bantu?

https://t.co/YMjnZQGxGo

Buat air Nabeez, rendam kurma dalam air, tambah chia seed biar semalaman, pagi esok minum air ni saja #petuasahur @orangkata_my

Load More...

Global

Tunjuk perasaan di Indonesia, mungkin ada sniper upahan
Nelson Mandela dan tiga lagi bekas banduan yang jadi pemimpin negara
Google putus cinta dengan Huawei, pengguna tak perlu panik
Anjing cacat selamatkan bayi yang dikubur hidup-hidup oleh ibunya
Hero kanak-kanak 1990-an, power ranger merah meninggal dunia

GLOBALDISUKAI RAMAI

Video

Channel Youtube OrangKata diwujudkan khas untuk korang melihat video-video yang kami terbitkan. Kadang-kadang kami tahu ramai orang yang suka tengok video berbanding baca, jadi video ni untuk korang. Jangan lupa subscribe channel kami, dan beritahu semua orang tentang channel gempak dan berinformasi ni.