GOOGLE merayakan orang Malaysia dengan ‘doodle’, ini cerita orang itu
Khabib bersara dengan rekod bersih, rupanya bapanya juga bekas ahli bela diri
Akibat kes COVID-19 yang semakin meningkat, penduduk buat PKPD sendiri
Bimbang sukar nak dapat kerja? Sertai bidang TVET yang kini menjadi rebutan industri
Rakyat Malaysia tak minat sains? Kajian ini cuba untuk jawab persoalan itu

Isu Semasa

ISU SEMASADISUKAI RAMAI

POLITIK

POLITIKDISUKAI RAMAI

bahagian sosial

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on skype
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Ikuti kami melalui email

Dapatkan artikel terbaru

Global

Tiga individu memenangi Hadiah Nobel di atas penemuan virus Hepatitis C
Janji dicapati, anak muda Thailand mengetuai protes besar tuntut perubahan
Ini ringkasan undang-undang yang sebabkan rakyat Indonesia turun ke jalanan
Tik Tok kini jadi platform kempen pilihan raya di USA, mesti Menteri KPT gembira
5 negara yang ada pilihan raya tahun ni, harap diorang takde kluster MENTERI

GLOBALDISUKAI RAMAI

Video

Channel Youtube OrangKata diwujudkan khas untuk korang melihat video-video yang kami terbitkan. Kadang-kadang kami tahu ramai orang yang suka tengok video berbanding baca, jadi video ni untuk korang. Jangan lupa subscribe channel kami, dan beritahu semua orang tentang channel gempak dan berinformasi ni.
Scroll to Top