Tebus RM30 dari kerajaan, data peribadi anda akan dijual? Ini penjelasannya
Pertemuan untuk bentuk kerajaan baru? Ini komen Hadi Awang dan Tun M
Selain dari SERAI, orang Malaysia ada cadangkan straw dari tumbuhan lain
PH kalah lagi di Kimanis, ini adalah hal WAJIB yang perlu dilakukan PH…
MB Kelantan guna kereta harga RM700k? Ini harga kereta MB negeri lain

Isu Semasa

ISU SEMASADISUKAI RAMAI

POLITIK

POLITIKDISUKAI RAMAI

bahagian sosial

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on skype
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Ikuti kami melalui email

Dapatkan artikel terbaru

Twitter

"Pertemuan" untuk bentuk "kerajaan baharu"?

Ni ke strategi PH lepas kalah PRK Kimanis dulu?

https://buff.ly/3aoXtJf

Kalah lagi di Kimanis...

Adakah PH dah terlambat untuk perbaiki semula prestasi mereka?

https://buff.ly/2RBYTHJ

Macam mana nak martabatkan kereta tempatan kalau MB pun pakai Mercedes?

Cakap tak serupa bikin betullah...

https://buff.ly/2sFa0Hj

Berbisa betul orang kita tangkap gambar, sampai masuk kat akaun Apple yang rasmi!

https://orangkata.my/isu-semasa/gambar-pokok-kelapa-di-terengganu-tular-dikongsi-apple-sebenarnya-bukan-gambar-pertama/

Load More...

Global

Isu undang-undang India yang menindas orang Islam, Tun Mahathir berikan teguran
Selain Rosmah Mansor, ini tiga lagi isteri pemimpin negara yang boros
Kapal terhempas di Iran? Ini senarai kapal yang tak bersalah yang pernah ditembak jatuh
China ceroboh kepulauan milik Indonesia? Pulau ni ada guna dialek Terengganu
Australia terbakar teruk, Perdana Menteri diorang relaks je baru balik dari melancong

GLOBALDISUKAI RAMAI

Video

Channel Youtube OrangKata diwujudkan khas untuk korang melihat video-video yang kami terbitkan. Kadang-kadang kami tahu ramai orang yang suka tengok video berbanding baca, jadi video ni untuk korang. Jangan lupa subscribe channel kami, dan beritahu semua orang tentang channel gempak dan berinformasi ni.
Scroll to Top