Kes CABUL pelajar tahfiz digugurkan, ini sebab diberikan Peguam Negara
Laman e-bayar UM digodam, data-data penting ini dipaparkan…
Lelaki genius dari Malaysia ni dah macam Iron Man, cipta macam-macam
Lelaki ni lari sejauh 42.2 KM dalam masa kurang dari 2 jam…
Nurul Izzah menang saman, bekas Ketua Polis Negara kena bayar RM400K

Isu Semasa

ISU SEMASADISUKAI RAMAI

POLITIK

POLITIKDISUKAI RAMAI

bahagian sosial

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on skype
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Ikuti kami melalui email

Dapatkan artikel terbaru

Twitter

Godam godam. Habis data bocor. Adakah anda setuju dgn godam sebagai tanda protes?

Apa data yang bocor?

https://orangkata.my/berita/laman-e-bayar-um-digodam-data-data-penting-ini-dipaparkan/

Godam godam. Habis data bocor. Adakah anda setuju dgn godam sebagai tanda protes?

Apa data yang bocor?

https://orangkata.my/berita/laman-e-bayar-um-digodam-data-data-penting-ini-dipaparkan/

Kenali 'Tony Stark' Malaysia yang muka langsung tak sama dengan Sham Visa

@roshenmaghhan

https://orangkata.my/tokoh/lelaki-genius-dari-malaysia-ni-dah-macam-iron-man-cipta-macam-macam/

Kemahiran yang diperlukan bila bos jalan kat belakang..

Laju betul dia ni!

https://orangkata.my/sukan/lelaki-ni-lari-sejauh-42-2-km-dalam-masa-kurang-dari-2-jam/

Biasa polis yang saman orang, tapi kali ni @n_izzah yang saman bekas IGP.

Apa isunya?

Baca lanjut...

https://orangkata.my/politik/nurul-izzah-menang-saman-bekas-ketua-polis-kena-bayar-rm400k/

Load More...

Global

Jepun ada bangunan enam tingkat untuk barangan hilang yang tak dituntut
Cara demonstrasi ni unik, diorang gunakan kasut untuk tunjukkan bantahan…
Macam mana Shopee boleh buat Ronaldo menari? Ini jawapannya…
Bermula dari kesedaran, rumah sendiri, sehinggalah jadi NGO global…
Raja Buku di Wales, Richard Booth akhirnya meninggal dunia

GLOBALDISUKAI RAMAI

Video

Channel Youtube OrangKata diwujudkan khas untuk korang melihat video-video yang kami terbitkan. Kadang-kadang kami tahu ramai orang yang suka tengok video berbanding baca, jadi video ni untuk korang. Jangan lupa subscribe channel kami, dan beritahu semua orang tentang channel gempak dan berinformasi ni.
Scroll to Top