Kisah Ras Adiba, senator OKU yang dilantik sebagai Pengerusi Bernama
Anda rasa industri insurans tu HARAM? Nyatakan pandangan anda pada survey ini!
Restoran popular dikatakan ada BABI, habis kena serbu. Rupa-rupanya…
Teringin nak tulis buku tapi rasa malas? Penulis ‘prolifik’ ni dikatakan main copy paste je
Maradona pergi meninggalkan kita, ini kisah adik-beradiknya yang ramai tak tahu

Isu Semasa

ISU SEMASADISUKAI RAMAI

POLITIK

POLITIKDISUKAI RAMAI

bahagian sosial

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on skype
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Ikuti kami melalui email

Dapatkan artikel terbaru

Global

Untuk kurangkan risiko, India guna robot untuk memantau pesakit Covid-19
Perancis semakin bergolak, inilah bukti keganasan akan melahirkan keganasan yang baru
Tiga individu memenangi Hadiah Nobel di atas penemuan virus Hepatitis C
Janji dicapati, anak muda Thailand mengetuai protes besar tuntut perubahan
Ini ringkasan undang-undang yang sebabkan rakyat Indonesia turun ke jalanan

GLOBALDISUKAI RAMAI

Video

Channel Youtube OrangKata diwujudkan khas untuk korang melihat video-video yang kami terbitkan. Kadang-kadang kami tahu ramai orang yang suka tengok video berbanding baca, jadi video ni untuk korang. Jangan lupa subscribe channel kami, dan beritahu semua orang tentang channel gempak dan berinformasi ni.
Scroll to Top