Hero kanak-kanak 1990-an, power ranger merah meninggal dunia

Hero kanak-kanak 1990-an, power ranger merah meninggal dunia

Salah satu rancangan TV yang paling berimpak untuk kanak-kanak yang lahir pada tahun 1990-an adalah Power Rangers. Siapa tak kenal team warna-warni yang mempertahankan bumi daripada orang jahat sebelum filem Avengers perlahan-perlahan ambik alih peranan ni. Hari ni kita cukup sedih sebab salah seorang pelakon yang menemani kanak-kanak kita telah meninggal dunia.

Meninggal dunia pada usia 38 tahun, meninggal muda tu

Pelakon New Zealand Pua Magasiva, yang terkenal dengan peranannya dalam “Power Rangers” dan sebagai bintang opera “Shortland Street,” telah meninggal dunia berusia pada 38 tahun, dan telah disahkan oleh syarikat produksinya. Magasiva memainkan Shane Clarke, Ranger Wind Red, dalam “Power Rangers Ninja Storm. Mesti korang masih ingatkan? Dulu masa kita kecil, kita siap bergaduh nak jadi Power Rangers Merah.

Selamat jalan hero! Via Corporate Dispatch

Polis pergi ke alamat di Wellington pada hari Sabtu pagi (waktu tempatan) dan menemui mayatnya, menurut laporan media di negara itu. Sebab kematian belum dikenal pasti. Pelakon kelahiran Samoa juga telah berlakon sebagai jururawat Vinnie Kruse dalam beratus-ratus episod “Shortland Street,” salah satu daripada rancangan TV yang paling popular di New Zealand.

“Kami benar-benar sedih dalam berita tragis mengenai Pua Magasiva. Pua adalah keluarga yang paling disayangi keluarga keluarga Pasifik Pictures selama bertahun-tahun,” – kata syarikat penerbitan Pua Magavisa itu pada media sosial Sabtu.

Magasiva telah membuat beberapa penampilan awalnya di rancangan yang sama tahun lalu, dengan bahagian kecil pada awal 1990-an. Dia juga mempunyai mengambil bahagian dalam program TV “Fortune Outrageous” dan “Immunity Diplomatik” semasa hidupnya.

Bintang bersama “Power Rangers” Jason Chan berkata di Facebook: “Sangat sedih mendengar bahawa salah satu keluarga renjer kami hilang.”

Selamat berehat dengan tenang, hero kanak-kanak kami. Apa lagi, ayuh kita pergi Youtube pergi cari video Power Rangers sambil mengenang zaman kanak-kanak yang dah hilang.

 

Artikel asal dari CNN

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on skype
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Share on print
Scroll to Top